Vad ska man säga nu, det börjar bli jul!

Denna vecka, som är, så är vi lediga från Engelska undervisningen eftersom de unga har sina termins prov och mest av de äldre börjar universitetet, vilket är väldigt skönt men man måste också hitta på något då.

Men som jag har lovat för länge sedan så har jag nu en bild från en lektion.

20151208_170915.jpg

Oskar undervisar den yngre klass här och som ni ser så är det alltid inte så stor klass eftersom detta är utöver deras vanliga undervisning också.

Annars så är julen riktigt stor bland de kristna här i landet, vi har redan varit på två julfester en chin julfest och en svensk julfest här i yangon.

20151213_164006.jpg

Här är från den svenska julfesten vilket var vid ett sjukt stort hus med en fin gård. Och dessutom var det AC i HELA huset HELA dagen vilket vi var ovana med(eftersom elen inte räcker till där vi bor). Men vi såg också hur lyx många av de svenskar levde som är här med stora företag. Det är lite sjukt för det är mycket finnare än de skulle bo i Sverige men också så otroliga skillnader som vi inte ser i Sverige. Men vi är otroligt tacksamma att de lät julfesten vara där även om vi var väldigt ovana med en sådan lyx. Men det är nog väldigt relativt vad man anser att bra är och förhållandevis till vad man själv har.

Och sist men inte minst:WIN_20151216_09_52_14_Pro.jpg

Detta är bokning bekräftelsen på bio biljetter till starwars premiären på fredag här i myanmar. Så jag sjukt taggad på filmen även om den är klockan 10 på morgonen och jag kommer också att bli väldigt arg på vem som helst som spoilar en enda scen ur filmen!

Annonser

En reaktion på ”Vad ska man säga nu, det börjar bli jul!

  1. Vad roligt att ni får vara med på flera julfiranden, och fått träffa svenskar. Träffade ni han som var med på Sida-kursen? Tittade på bilden först och blev förvånad över alla ljusa huvuden, var är det måntro, hann jag tänka! 🙂 Intressant reflektion kring levnadsstandarden där…
    Kul att se bild från lektion också.
    Åååå vad roligt att du får se Star Wars där! Har anat din fascination, så det är ju för väl att den går där! Hörs imorgon!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s