Visum resan(1/2)

Så nu var det dags för den första visum resan för detta halv år. Vi har nämligen bara 70 dagar i landet innan vi måste lämna landet och komma tillbaka igen för att kunna få 70 dagar till. Så vi bestämde oss för ett tag sedan att åka till Singapore och se vad som händer där. Och på flygplatsen blev det väldigt tydligt!

DSC00700.JPG

Innan någon dra några slutsatsers  om att Singapore samarbetar eller har någon annan koppling till ”The Empire” från Starwars så måste jag förtydliga bilden med att berätta att de inte var riktiga clones. De är bara riktigt taggade på Starwars filmen också. 😀

Annars så drog vi direkt bort till ikea i Singapore för att handla lite!

DSC00453.JPGDSC00448.JPG Och äta lite icke asiatiskt mat!(torsdag kväll)

Vad ska man annars säga om Singapore, det är en helt otrolig stad.  Vi fick dessutom en rundtur i staden av några vänner.

 

Men första riktiga dagen, fredag, så drog vi bort till kända ön Sentosa som är som ett turist paradis. Väldigt vackra stränder och väldigt dyra aktiviteter. Men vi spenderade halva dagen till att bada i havet vilket är första gången på länge och första gången i en tropisk miljö.DSC00540.JPGDSC00525.JPG

Det var inte mycket sol men vi var väldigt tacksamma att vi slapp regn dessutom blev det inte heller för varm då även om vi hade lite sol.. Och det var helt otroligt att bada där.

Sedan fick vi se lite olika djur på ön på ett ställe hittade vi papegojor så det var bara att köra på och ta bilder även om de var väldigt högljudda.

DSC00564.JPG

 

 

Det fanns så mycket att göra och tyvärr för kort tid men jag tänkte att jag delar upp det i två inlägg så får ni se mer senare. Men det var så sjukt fint där så jag kan lätt rekommendera er att besöka stället om ni har chansen.

Annonser

2 reaktioner på ”Visum resan(1/2)

  1. Härliga bilder! Visst var Sentosa lite dyrt men bra mycket billigare än Sverige … och stranden var gratis med fantastiska ombytesrum. Tänk att vi missade papegojan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s