Nu börjar allt komma igång!

Nu har det gått ungefär en månad här och idag började vi med vår första engelska lektion, det var lite spännande och det kändes som det gick bra. Vi hade inte förberedd så mycket men det var första lektionen och just nu handlar det mer om att lära känna varandra.

Vi fick också vårat schema idag. Vi kommer att ha lektioner 3 dagar i veckan och två lektion om dagen och helgen är fullspäckat med kyrkans aktiviteter. Vilket lämnar oss med två dagar lediga varav en dag som ska vara inriktat på något så kallat ”fellowship” med några i kyrkan så det är torsdagar som vi kommer vara helt lediga på. Så nu får vi nog ta oss i kragen lite gran och börja jobba nu.

Annars rullar dagarna på ganska bra nu.

20150928_095550

Det är ofta som däremot när vi inte orkar göra mat som dieten går ut på kaffe och bananer. Annars kan man alltid gå ut och äta och nu går det ändå ganska bra att beställa mat ute. Det är väldigt billigt att äta ute också ofta ligger det runt 3000 KYAT per person om man är på en medel dyr restaurang vilket är typ 20-25 SEK.

I fredags var första gången vi tog bussen och dessutom helt själva till centrum och det kan jag lova var en upplevelse.

DSC00337 DSC00338  DSC00339 DSC00340

Om du tänker dig att sitta fastklämd mellan två träskivor i en tid då stötdämpare inte ens är uppfunna(dessutom är vägarna fulla med hål) i en och en halv timme i säkert över 30 grader, då kan du nog ana hur det känns, och det är inte något bra kan jag lova.

Men det är lite så att man får det man betalar för, det kostar drygt 2 kronor att åka den sträckan så det är väldigt billigt jämfört med taxi som kostar ungefär 40 kronor.

20151016_192931

Här är sista bilden som jag tänkte publicera och det är över alla frukter som växter i Myanmar. Det är lite roligare att se tänkte jag, men allt går inte att få tag på just nu eftersom det är olika säsonger som det är mogna i, men det är fortfarande en otrolig mångfald jämfört med Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s