Frukost :)

Nu känns det som veckan har gått väldigt snabb. Jag har tänkt att skriva ett inlägg men det har inte blivit av tills nu. Även om man inte gör så mycket så går tiden på, och sedan gör värmen en väldigt seg på dagarna så man måste nästan vila något för att orka med dagen, men det har ändå hänt mycket.

I morse lyckades vi för första gången beställa frukost helt själva, men det var lite fusk för att en av servitriserna kunde lite engelska, så dem frågade lite på engelska när vi beställde på burmesiska, och då fick vi faktiskt fick det vi beställde, vilket är en förbättring från gången innan :p

Men man känner sig verkligen som en utomjording ibland och man märker att de inte har så många turister, som till exempel på frukosten så satt flera av servitriserna och stirrade på oss menas vi åt under hela frukosten. Det är en väldigt obehaglig känsla som man får när man blir iakttagen menas man äter men det kanske lättas upp om vi äter där oftare. Samtidigt är vi inte direkt i centrum utan utanför så det är antagligen inte så många turister som hittar vägen ut hit.

Men annars går dagarna på, idag, på onsdagar är vi lediga, resten av dagarna har vi något vi måste vara med på. Burmesiska lektionerna går också på, vi lär oss mycket teoretisk men jag upplever det svårt att använda det i praktiken. Vi har inte fått reda på när vi ska börja med engelskan, kanske när vi är klara med burmesiskan , kanske tidigare. Vi har redan haft en som har frågat om vi kan hjälpa honom med engelskan men vi får se hur det blir.

Det var denna veckan för oss! Jag vet inte hur ni har det i Sverige men jag antar att hösten börjar rulla in nu. Jag kollar fb dagligen så jag får lite av en bild hur det är där borta. Ha det bra!

Mvh Kristoffer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s